Скандал на Центральному ринку: луцькі підприємці відповіли на закиди муніципалів

0
2
Скандал на Центральному ринку: луцькі підприємці відповіли на закиди муніципалів
Муніципали на сторінці департаменту у фейсбуці звинуватили торговців ринку "Центральний" у передкоджанні вивезення контейнерів тих підприємців, які вирішили добровільно переїхати на новий ринок.

У дописі спільноти Антибульдозер у фейсбуці пишуть, що це неправда.

Нагадаємо, у Луцьку на ринку Центральний група підприємців не дозволяє забрати МАФи з території Глушець, 1, особам, що приїхали в добровільному порядку перевезти свої конструкції. Про це заявили на сторінці департаменту муніципальної варти.

"Ніхто муніципалам не перешкоджав, а зважаючи на їхню любов до цирку, бульдозерів та провокацій, запитали мету їх візиту і наміри. Окрім тих контейнерів які, до речі, зараз вивозять без перешкод (на фото), там стоять й інші контейнери, і це теж чиєсь майно. Поруч були працівники поліції. Якби дійсно хтось комусь перешкоджав, вони б однозначно втрутились. Правда переможе", – йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні