На Волині боржникам за комуналку можуть заборонити виїжджати за кордон

0
7
На Волині боржникам за комуналку можуть заборонити виїжджати за кордон
Жителям Володимира-Волинського, які мають великі борги за комуналку, рішенням суду можуть заборонити виїжджати за кордон.

Про це повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк під час оперативної наради з керівниками бюджетних управлінь міста сьогодні, 11 лютого, передає сайт Володимира-Волинського «Княжий Град».

Він наголосив, що зараз у місті є багатоквартирні будинки, жителі яких загалом боргують до 200 тисяч за отримані комунальні послуги.

«Антирекордсменом» є споживач однієї з квартир у місті, де борг за компослуги сягає близько 50 тисяч гривень.

До слова, споживачі, які мають борги, можуть укласти договори про розстрочення погашення боргу. Для цього необхідно звернутися в установу, що надає комунальну послугу, з відповідними документами та обрати оптимальний термін для погашення боргу.

Якщо боржник не реагує на прохання про сплату, за справу береться суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні