У Волинській області судили військового: що сталося

0
У Волинській області судили військового: що сталося
На Волині уродженця Києва судили за незаконний продаж зброї. Чоловік служить в артилерійському дивізіоні на посаді старшого техніка. Протягом двох місяців військовий спромігся продати через інтернет три одиниці зброї.

Про це пишуть Волинські Новини з посиланням на вирок Володимир-Волинського міського суду.

Там вказується, що у 2023 році Михайло Ш., який є військовим, через інтернет-аукціон зброї «Reibert» розмістив оголошення про продаж гранатомета «РПГ – 7В1» 1991 року випуску.

Купити зброю зголосився житель Володимира, і вже 30 серпня він переказав військовому на банківську картку 25 534 гривень.

Гранатомет покупцеві підприємливий боєць надіслав через відділення «Нової пошти», що у селищі Просяна Дніпропетровської області.

У подальшому Михайло Ш. через той самий інтернет-аукціон зброї продав ще два пістолети, один з яких був перероблений на вогнепальний із пневматичного. Придбав пістолети все той же житель Володимира, заплативши за кожну одиницю зброї понад 40 тисяч гривень.

Проте незаконну торгівлю припинили правоохоронці, які затримали підприємливого військового.

Під час досудового розслідування між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду та призначив Михайлу Ш. чотири роки та шість місяців позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання, якщо він протягом одного року та шести місяців не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні