Цвяхи і заточки: влада закликає лучан не ходити на Центральний ринок

3
2
Цвяхи і заточки: влада закликає лучан не ходити на Центральний ринок
Влада Луцька закликає громадян не відвідувати Центральний ринок через можливу загрозу життю і здоров’ю людей.

Про це заявив секретар Луцькради Григорій Пустовіт у вівторок, 11 лютого, на оперативній нараді міськради.

Пустовіт заявив, що чимало лучан підтримує міську раду в рішенні перенести Центральний ринок з історичної частини міста.

«Я думаю, що підприємці самі дійдуть до того, що треба переїжджати. Але буде пізно. Чому здоровий глузд не хоче перемогти? Я хочу звернутися до лучан. Сьогодні я переживаю за ситуацію з ринком. Хочу закликати лучан не відвідувати Центральний ринок зараз, бо ми не можемо гарантувати безпеку життю і здоров’ю людей на цьому ринку», – сказав секретар Луцькради.

Він закликав громадян утриматися від відвідування Центрального ринку до тих пір, поки не буде вирішене питання його перенесення.

«Ми бачили, що в чатах писали: про цвяхи, заточки. Я не думаю, що все це буде застосоване проти покупців, але разом з тим, хочу сказати, що це неприпустимі речі», – зазначив він.

Він додав, що Луцька міська рада разом з департаментом муніципальної варти продовжать діяти відповідно до чинного законодавства про перенесення Центрального ринку.

«Вірю, що підприємці стануть на бік здорового глузду і самостійно будуть переміщати свої МАФи. Але сьогодні відвідування цього ринку несе загрозу здоров’ю і життю лучан. Взагалі, ця історія складна, але будемо відвертими, ця історія триває роками, просто прийшов час завершення діяльності цього ринку. Це треба визнати і прийняти як належне», – виступив Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здоровий глузд говорить про те що місто без мера,і вибори в міську раду давно потрібно провести.
Бо теперішня "МР" захопила владу в місті.
Відповісти
ДЕсь ми це вже чули..... а про наколені апельсини :)
Відповісти
А ще на ринку є запаси кос, кувалди, молотки і бензопили. Стр-р-рашно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні