Кіберполіція спіймала одесита, який викрав з банку понад мільйон гривень

0
-5
Кіберполіція спіймала одесита, який викрав з банку понад мільйон гривень
Працівники управління протидії кіберзлочинам в Одеській області спільно зі слідчими, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, викрили 37-річного місцевого мешканця. Чоловік обікрав банк на понад мільйон гривень.

Про це 8 лютого повідомляє пресслужба кіберполіції.

Чоловік за допомогою системи онлайн-платежів банківських установ, які не є резидентами України, заволодів грошовими коштами українського банку.

“Правоохоронці встановили, що зловмисник зареєстрував юридичну особу, відкрив рахунок та отримав банківську картку. Ця фірма нібито реалізовувала товари по всьому світу. Далі на рахунок фірми надійшли кошти від підприємства-нерезидента за нібито сплату товарів. Після чого фігурант через мережу Інтернет оформив “повернення товару”. Поки банк проводив повернення транзакції, фігурант з кількох банкоматів зняв більше мільйона гривень, які належали банку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за скоєне одеситу загрожує до 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні