Через сходження лавин у горах Туреччини загинуло 38 людей. ФОТО

0
7
Через сходження лавин у горах Туреччини загинуло 38 людей. ФОТО
Внаслідок сходження лавин у східній турецькій провінції Ван загинули щонайменше 38 осіб.

Ще 53 – отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє "ZaxidMedia" з посиланням на "ВВС".

За словами губернатора регіону Мехмета Емін Білмеза, через другу лавину загинули вісім жандармів, три охоронці, один пожежник і дев'ять цивільних. Він також повідомив, що під снігом ще можуть перебувати люди (приблизно 50), тому пошуково-рятувальні роботи тривають. Врятувати вдалося 25 громадян.

Зазначається, що загиблі рятувальники їхали шукати зниклих під попередньою лавиною. Однак на автодорозі поблизу оточеного горами міста Бахчесарай у провінції Ван, що межує з Іраном, трапилася нова трагедія: перекинулося мінімум три авто.

Ввечері у вівторок, 4 лютого, сніжною хвилею накрило мікроавтобус і снігоприбиральну машину, що рухалася по шосе. Загинули п'ять осіб. Ще двоє вважалися зниклими безвісти. У середу, 5 лютого, повідомили про 38 загиблих.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні