На Донбасі через вибух загинули двоє військових

4
0
На Донбасі через вибух загинули двоє військових
У результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої два військовослужбовці ООС отримали бойові поранення.

Крім того, як повідомили у пресцентрі ООС, від початку доби зафіксовано 9 обстрілів бойовиків, передає УНН.

“Сьогодні, 28 січня, у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали бойові поранення”, — додали у пресслужбі.

Також, за даними пресцентру, упродовж доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

"Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, — йдеться у повідомленні.

Вказано, що три обстріли по нашим позиціям було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, а саме: двічі поблизу Лебединського — з мінометів калібру 82 мм противник випустив 20 мін, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї та поблизу Березового — з гранатометів різних систем.
Ще шість ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, а саме: неподалік Новолуганського — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; в районі населеного пункту Оріхове — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; чотири рази поряд з Новотошківським — з мінометів калібру 120 мм — 26 мін, 5 мін з 82-мм міномету, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Росія ворог України і цілого світу
Відповісти
Ворог України Путін і його прихвостні, які розв'язали війну і вбивають українців. Але аж ніяк не всі 100 з лишком мільйонів росіян. Вони прості люди такі ж яу і ми і не винні що у них президент придурок. І більшість з них нічого проти України не має, а навпаки ставиться до України позитивно.
Відповісти
Українці назвали сволоту ворога України Зеленського головним крадієм Пенсій в пенсіонерів - опитування!!! Народ України вимагає ЗЕлупу на імпічмент і довічно посадити на Нари разом з його братаном Хряком вальцмано-парашенком!!!
Відповісти
Українці назвали сволоту ворога України Зеленського головним крадієм Пенсій в пенсіонерів - опитування!!! Народ України вимагає ЗЕлупу на імпічмент і довічно посадити на Нари разом з його братаном Хряком вальцмано-парашенком!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні