Суд звільнив від відповідальності волинянина, який їздив п'яним

1
8
Суд звільнив від відповідальності волинянина, який їздив п'яним
Суд звільнив від відповідальності чоловіка, який їздив п'яним у Любомлі.

Суддя Любомльського районного суду Степан Чишій розглянув матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п'яним за кермом авто, пише Район. Любомль.

30 листопада 2019 року по вулиці Незалежності в місті Любомль керував автомобілем «Сітроен» в стані алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

На розгляд справи чоловік не з`явився, направивши до канцелярії суду заяву про розгляд справи за його відсутності.

У своїй заяві чоловік вину у вчиненому визнав повністю, просив провадження в справі закрити на підставі статті 22 КУпАП. До заяви додав позитивні характеристики: довідки військової частини, військово-лікарської комісії, МСЕК, виписку з медичної картки, витяг з протоколу засідання Військово-лікарської комісії про поранення, обставини травми; копії військового квитка, посвідчення, витягу з наказу командира військової частини А0284, подяки голови Волинської обласної ради, посвідчення про нагородження медаллю «Захиснику Вітчизни».

Винність особи у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, результатом тесту № 3138, відео-записом події.

При вирішенні питання про відповідальність суд врахував, що він вперше притягується до адміністративної відповідальності і щиро кається у вчиненому; позитивно характеризувався по місцю несення служби та характеризується за місцем проживання, перебування на військовому обліку.

Є учасником бойових дій, під час виконання бойового завдання в ході антитерористичної операції одержав вогнепальне поранення. Має нагороду Президента України – медаль «Захиснику Вітчизни». Правопорушення не привело до тяжких шкідливих наслідків, а накладення стягнення не відповідатиме суспільній шкідливості вчиненого і особі порушника.

Суддя постановив на підставі статті 22 КУпАП від адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, звільнити та обмежитись усним зауваженням. Провадження в справі закрити. Посвідчення водія повернути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наступного разу буде смертельний наїзд і притягнути до відповідальності і добренького суддю!Є закон,і має бути відповідальність за порушення закону незалежно від посади чи заслуг!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні