--> У Китаї повідомили, яких людей частіше вражає новий коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Китаї повідомили, яких людей частіше вражає новий коронавірус

0
-3
У Китаї повідомили, яких людей частіше вражає новий коронавірус
Вік людей, що стали в Китаї жертвами коронавірусу, становив від 48 до 89 років.

Про це повідомила в четвер газета South China Morning Post з посиланням на звіт про епідеміологічну ситуацію Державного комітету з питань гігієни та охорони здоров’я КНР, передає УНН.

За даними відомства, не менше 9 з 17 померлих в місті Ухані мали хронічні захворювання: діабет, ішемічну хворобу серця або хворобу Паркінсона. Вісьмом з них було понад 80 років, двом — за 70. Наймолодшою жертвою вірусу була 48-річна жінка з хронічним діабетом, яка раніше перенесла інсульт, відзначає видання.

“За наявними у нас епідеміологічним даними, молоді люди в дійсності не дуже сприйнятливі до захворювання”, — цитує експерта South China Morning Post.

Варто також зазначити, що влада Китаю закрила виїзд з міста Ухань, звідки почалося поширення нового типу коронавірусу. В Ухані проживають понад 11,8 мільйона осіб. Автобусне, залізничне і авіасполучення з містом перервано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні