Волинянин палицею та топорищем до смерті забив чоловіка

0
-2
Волинянин палицею та топорищем до смерті забив чоловіка
На Волині судили чоловіка, який до смерті побив іншого чоловіка, завдавши йому 33 удари палицею та топорищем. Вбивця проведе за ґратами вісім років.

Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 11 квітня 2019 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходився у житловому будинку, де умисно наніс не менше 33 ударів палицею та топорищем в ділянку ніг та тулуба потерпілого.

Внаслідок побиття чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме: відкритий перелом обох кісток лівої гомілки з ураженням магістральних судин, закриту травму грудної клітки з переломом ребра, синців, саден та забійних ран обох верхніх та нижніх кінцівок. Від отриманих травм потерпілий помер.

Обвинувачений же свою вину не визнав, зазначивши, що в них з обвинуваченим виник конфлікт, і той погрожував йому ножем, а згодом погрожував вбити свого вітчима, якщо той не дасть йому гроші на алкоголь. Він наголосив, що не наносив 33 удари, а лише близько шести, які не могли привести до смерті потерпілого.

Незважаючи на це, його вина була доведена зібраними в ході досудового розслідування доказами.

Суд призначив йому покарання у виді восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні