--> Волинянин вбив шваґера трубою, коли той спав | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин вбив шваґера трубою, коли той спав

0
1
Волинянин вбив шваґера трубою, коли той спав
Волинянин вбив чоловіка сестри металевою трубою, коли той спав, помстившись йому за постійні образи та побиття. Злочин стався ще 8 березня, а лише нещодавно Камінь-Каширський районний суд виніс вирок вбивці, засудивши його на вісім років позбавлення волі, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 8 березня 2019 року обвинувачений перебував у будинку за місцем свого проживання.

Виявивши у спальній кімнаті чоловіка сестри, який спав, він наніс йому два удари в голову металевою трубою, позаяк в них тривалий час були неприязні відносини.

Внаслідок злочину чоловік отримав важкі тілесні ушкодження. Не приходячи до тями, потерпілий помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Сам обвинувачений свою вину визнав повністю. Він розповів суду, що разом з сестрою та її чоловіком проживав у будинку 13 років.

Наголошував, що постійно сварився з чоловіком сестри, бо той брав його речі, не дотримувався порядку в будинку, постійно висував до нього претензії, пов'язані з побутом та спільним проживанням. Чоловік пригадав, що ночував у сусідів, оскільки померлий неодноразово його бив.

За його словами, 8 березня, коли він спав на своєму дивані, загиблий його розбудив і наказав вставати, після чого побив: він був весь у крові, зокрема були побиті ніс та око. Після цього конфлікту він вирішив також побити свого кривдника.

Обвинувачений розповів, що звертався до сільського голови зі скаргами на чоловіка, повідомляючи, що той наносить йому тілесні ушкодження, а тому може щось статися. Вбивця розповідає, що він вирішив помститися, але оскільки чоловік сестри був фізично сильнішим за нього і він не міг йому протистояти – підгледів, коли потерпілий засне, щоб нанести йому тілесні ушкодження, хоча не хотів його вбивати.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні