Луцьким перевізникам-зрадникам заборонили їздити міськими маршрутками

2
4
Луцьким перевізникам-зрадникам заборонили їздити міськими маршрутками
У Луцьку двом перевізникам не дозволили брати участь в конкурсі на перевезення лучан автобусним маршрутом №28.

Про це стало відомо у вівторок, 21 січня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, на розгляд членів виконкому винесли додаткове питання «Про недопущення до участі в конкурсі на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування».

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимира Степанова, нині автобусний маршрут №28 має перевізника, а обидва підприємства, які хочуть взяти участь в конкурсі вже мають свої маршрути. Приміром, підприємство «Санрайз» обслуговує маршрути №1 та №8.

«Є порушення в луцького підприємства «АТП 10701» і по «Санрайзу». Щодо другого – там недостатня кількість транспортного засобу», – зазначив він.

Член виконкому Ігор Муковоз зазначив, що буде підтримувати цей проєкт рішення. Мовляв, у складний для лучан час один з перевізників «вмив руки» і відмовився встановлювати валідатори і намагався шантажувати як жителів міста, які користуються громадським транспортом, та і міську раду, яка взялася впроваджувати автоматизовану систему оплати за проїзд.

Так, члени виконкому підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Санрайз - це перевізник, який перший погодився на валідатори, вірити міській владі не можна, кинуть...
Відповісти
Чому всякі муковози степанович мають їздити на авто за кошти громадян.алюди за їхніх реформ не мають змоги добратися до роботи.На що дивиться прокуратура.якщо не може розібратися місцева то давайте "попросимо"ДБР
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні