Показали оновлений клуб-студію у волинському селі. ФОТО

0
0
Показали оновлений клуб-студію у волинському селі. ФОТО
У селі Городок Прилісненської ОТГ відкрили оновлений будинок культури.

Ремонтні роботи проводилися за кошти державної субвенції та місцевого бюджету. Урочисте перерізання стрічки відбулося 12 січня 2020 року, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту приміщення будинку культури села Городок становить 1 475 681 грн. З них близько 400 000 грн. – це кошти місцевого бюджету та 1 082 122 грн. – субвенція з Державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.

За словами голови Прилісненської ОТГ Ігоря Терещенка, місцева школа не має актової зали, тому оновлений будинок культури стане місцем творчості для школярів. У клубі-студії уже діють фольклорний, дитячий вокальний, хореографічний та режисерський гуртки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні