На Волині помер священник

0
9
На Волині помер священник
Після тривалої хвороби внаслідок інсульту 3 січня помер протоієрей Сергій Мар'юсік, в минулому настоятель Успенської церкви села Доротище.

Про це повідомляють на сайті Володимир-Волинської єпархії.

Протоієрей Сергій Мар‘юсік народився 22 серпня 1968 року у селі Доротище Ковельського району. Після закінчення середньої школи, освоював у Ковельському профтехучилищі №7 спеціальність електрика. По завершенні служби в Збройних Силах працював електромонтажником у Ковельському СПМК-17, колгоспі «Нива» (с. Доротище) та льонзаводі у Ковелі.

З 1998 по 2000 рік навчався у Володимир-Волинському духовному училищі. З 2000 року, після хіротонії у сан священника, був почергово настоятелем у храмах сіл Черчичі, Пісочне та Доротище.

Після інсульту з ускладненням змушений був піти у вересні 2017 року за штат у священнослужінні. Наполегливо боровся з наслідками хвороби, допомагав священнику під час богослужінь в храмі рідного села.

Отець Сергій був одружений. Разом з дружиною виховували трьох неповнолітніх дітей.

Чин священницького погребіння протоієрея Сергія Мар'юсіка буде звершено 4 січня в Успенській церкві села Доротище о 10:00. Заупокійна божественна літургія розпочнеться о 8:30.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні