Молодшому було всього 2 роки: в пожежі на Запоріжжі загинуло двоє хлопчиків

0
5
Молодшому було всього 2 роки: в пожежі на Запоріжжі загинуло двоє хлопчиків
На Запоріжжі в результаті пожежі загинуло двоє малолітніх дітей.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

У четвер, 2 січня, близько 17:25 до Токмацького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в місті Токмак горить квартира у багатоповерховому будинку. На місці події працювали працівники поліції, медики та ДСНС у Запорізькій області.

Після гасіння пожежі до лікарні доставлено господарку квартири 1992 року народження та двох її синів, 2015 і 2018 років народження. У медичному закладі діти померли.

На місце виїхав начальник ГУНП в Запорізькій області та заступники, також у помешканні продовжують працювати експерти, криміналістична лабораторія, пожежні.

Встановлюється причина пожежі та всі обставини події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні