В аварії у місті на Волині загинув 86-річний водій

1
-2
В аварії у місті на Волині загинув 86-річний водій
На вулиці Грушевського у Ковелі зіткнулися автомобіль «Audi 80» та «Mercedes Sprinter». Внаслідок ДТП водій легковика загинув, пасажирку госпіталізували. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

ДТП трапилася в неділю, 29 грудня, по 12-й годині, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Попередньо встановлено, що за кермом легковика перебував 86-річний місцевий житель. Водій не надав перевагу у русі та зіткнувся з автомобілем «Mercedes Sprinter», під керуванням 25-річного ковельчанина, котрий рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій «Audi 80» загинув на місці. Пасажирку легковика, 81-річну жительку Ковеля, госпіталізували.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Досудове розслідування триває.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін не можу зрозуміти цих людей похилого віку, що ними керує. Бажання не відставати від сьогодення чи адреналін пре. Іншого не скажеш. Йому 86 їй 81, треба вже думати про вічний спокій та місце вибирати на цв....рі, а вони ще їздять у автомобілі. Автомобіль для таких громадян це міна уповільненої дії, з пенсіонерами такого віку в дорозі може трапитись що завгодно. Да ну ладно він помре у ДТП, то із собою забере декілька чоловік, які ще зовсім не бажають на той світ. Бред якийсь, надіються на випадок, що з ними нічого не трапиться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні