У Луцьку затоплює багатоповерхівку: вода у під’їзді та коридорах квартир. ВІДЕО

0
12
У Луцьку затоплює багатоповерхівку: вода у під’їзді та коридорах квартир. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Дружби Народів, 11 – потоп. Мешканці одного з будинків вже протягом року черпають воду відрами.

Про це йдеться в сюжеті Аверсу, передає ІА Волинські новини.

Максим Шпіндовський, який мешкає за адресою бульвар Дружби Народів 11, каже, сам 4 роки тому працював у житлово-комунальному господарстві. То ж знає, що у ЖКП № 2, яке опікується під’їздом, роботи багато завжди. Втім терпіти більше несила. Після опадів знову затопило під’їзд і коридори квартир.

Тече з 7 поверху. Тече щоразу, коли дощ. Сильніший дощ – тече з 9-го.

Наближаються новорічно-різдвяні свята, втім людям не до цього – виносити з коридорів воду доводиться відрами. У під’їзді – сиро, волого на стінах, на стелі і на підлозі. Килимки при вході в квартири мокрі наскрізь.

«Почув дзвінок – вийшов, а коврик весь плаває. Якби не коврик – було б по всій квартирі. Вода через поріг аж іде. Воно розбухає – і двері не закриваються, - каже мешканець будинку Сергій.

Чоловік розповів, що у ЖКП № 2 через постійні підтоплення звертався мінімум разів 5. Зателефонував комунальникам і цього разу – каже, сплачує за утримання будинку вчасно і не хоче мати постійно проблеми із потопами.

Працівник ЖЕКу оглянувши трубу, побачив нестачу елементів і пообіцяв владнати ситуацію вже сьогодні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні