У Луцьку відзначили учасників міського туру конкурсу «Учитель року–2020»

0
3
У Луцьку відзначили учасників міського туру конкурсу «Учитель року–2020»
Минулого тижня, 21 грудня, у Луцьку візначили педагогів міста, які цьогоріч брали участь у міському турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020”.

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

Урочистості відбувались в Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Кращих визначали у п’яти номінаціях.

Свій професіоналізм та майстерність демонстрували вчителі початкової освіти, образотворчого мистецтва, історії, хімії та зарубіжної літератури.

На зустріч завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, директори та заступники директорів закладів загальної середньої освіти. Цього року найбільше відзнак за участь у міському етапі конкурсу здобули педагоги Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука, а минулого року найбільше призерів було серед педагогів НВК №10.

«Сьогодні у цьому залі зібралися кращі з кращих: не просто вчителі, а ті, які ставлять перед собою амбітні цілі, мають внутрішню жагу ставати кращими. Це неймовірно важко, але й дуже почесно. Ви заслуговуєте особливої поваги та заохочень. Дякую за те, що йдете попереду і ведете за собою освітню галузь. Здоров’я вам, благополуччя і нових висот», – звернувся з вітальним словом Григорій Пустовіт.

Принагідно він зазначив, що в грудні на заробітні плати освітянам депутати виділили кошти у сумі 52 грн 400 тис грн.

Побажання та вдячність за успішні результати роботи висловила своїм колегам і начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Найуспішнішим педагогам міста вручили нагороди.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні