На Волині власника трактора покупці кинули на гроші

0
14
На Волині власника трактора покупці кинули на гроші
На Камінь-Каширщині пенсіонера обдурили мешканці району з сусіднього села, які придбали у чоловіка трактор та запчастини. Купували транспортний засіб ще півтора роки тому, за трактор тоді заплатили, а за інше не додали пару тисяч, які боргують досі. Спочатку годували старенького обіцянками, що гроші віддадуть згодом, а потім, видно, передумали, і сказали, що борг не повертатимуть.

Аби ж віднайти справедливість, пенсіонер звернувся до районної газети "Полісся", на сторінках якої й розповів свою історію.

Понад півтора роки тому житель Каменя-Каширського Микола Придатко, вирішив продати старенького тракторця. Тож подав оголошення в районну газету про свій намір. Дуже швидко на нього відгукнулися батько й син з села Теклине. Приїхавши, покупці оглянули техніку, тракторець їм підійшов, зійшлися в ціні та після короткої розмови “вдарили по руках”.

Оплативши покупку, гості разом із технікою прихопили також кілька деталей на суму три тисячі гривень. Коли ж мова зайшла про кошти, ті відповіли, що згодом розрахуються. Але час ішов, а обіцяних грошей чоловік так і не бачив. Тому вирішив нагади їм про борг.

Прибувши в село Теклине, де мешкають чоловіки, отримав від них відповідь, що вони наразі не мають потрібної суми. Микола пообіцяв повернути все, коли отримає пенсію. Пенсіонер погодився.

Але після тих слів нічого не отримав. Через кілька місяців очікування спробував знову нагадати боржникам, що вже потрібно мати й совість.

"Мені, пенсіонеру, також кожна копійка не є зайвою. А тут три тисячі… Цього разу вони стали переконувати, що обов’язково заплатять за деталі, попрохавши зачекати ще трохи, адже зараз не можуть повернути, бо “гроші їм потрібні на лікування сина, який потрапив у аварію”.

Співчуваючи людській біді, погодився ще почекати та навіть пристав на варіант, аби вони компенсували лише половину вартості деталей. Ніби погодилися.

Проте і далі грошей ніхто чоловіку не повертав. Коли ж через пів року поїхав до горе-покупців утретє, то почув у відповідь: “Нічого віддавати не будемо”.

Чоловік вже не знає, як достукатися до совісті людей. До останнього надіявся, що не обдурять старого пенсіонера. Тому й зважився звернутися до покупців через газету. І вирішив, якщо його не почують і після цього, то буде шукати помочі у правоохоронних органах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні