Волинянин очолить всеукраїнський медійний проєкт

0
2
Волинянин очолить всеукраїнський медійний проєкт
Відомий волинський медійник, керівник проєкту «Волинь24» Володимир Пащенко має намір працювати над створенням масштабного всеукраїнського ЗМІ.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповів сам Володимир Пащенко.

За словами керівника проєкту «Волинь24», незабаром у столиці стартує новий медіахолдинг.

«Це буде інтернет-видання із корпунктами у всіх регіонах і всеукраїнський телеканал. Мова йде про мільйонні інвестиції в доларах США. Засновник нового холдингу – відома в Україні людина. Свого часу він продав один із центральних телеканалів, а нині має намір повернутися в медійну сферу», – зазначив Володимир Пащенко.

За словами волинського медійника, інвестор заявив, що в статуті нового медіахолдингу будуть чітко виписані правила роботи журналістів, що унеможливить втручання засновника у редакційну політику. Мета нового проєкту – об’єктивне й неупереджене інформування українців про події в нашій країні і за кордоном.

Володимир Пащенко зосередиться над створенням інтернет-ресурсу.

Інтернет-видання «Волинь24» не входитиме в новий медіахолдинг і продовжить працювати у звичному форматі.

Довідково. Володимир Пащенко – фундатор кількох успішний волинських ЗМІ: інтернет-видань «Волинські новини», «ВолиньPost», «Волинь24», «12 каналу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні