Встановили особу жінки, яку на смерть збило авто у Луцьку

0
9
Встановили особу жінки, яку на смерть збило авто у Луцьку
Поліцейські встановили особу жінки, загиблої у ДТП по вулиці Карпенка-Карого в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, близько опівночі у ніч з 6 на 7 грудня по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль BMW 528 насмерть збив перехожу й втік з місця ДТП. Жінка від отриманих травм померла на місці, від удару її відкинуло на десятки метрів.

Свідком інциденту став екіпаж патрульних, який почав переслідувати авто порушників, до погоні доєднався ще один екіпаж. Затримати автомобіль вдалося аж у селі Піддубці.

Водію повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України. Прокурори наполягали на обранні підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою, проте суд обрав для нього домашній арешт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Водія, який на смерть збив жінку в Луцьку, вимагають взяти під варту

Оперативники управління карного розшуку поліції області встановили, що загибла внаслідок автопригоди жінка – 46-річна жителька Луцького району.

Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні