Повідомили про підозру водію, який на смерть збив жінку у Луцьку

0
0
Повідомили про підозру водію, який на смерть збив жінку у Луцьку
Повідомили про підозру лучанину, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Карпенка-Карого в обласному центрі Волині.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, майже опівночі у п'ятницю, 6 грудня, нетверезий чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки «BMW 528І», рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської із шаленою швидкістю й здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу. Потерпіла загинула на місці пригоди.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Просять упізнати жінку, яку на смерть збило авто в Луцьку. ФОТО 18+

Автомобіль же, водій якого, створюючи численні аварійні ситуації під час погоні, намагався утекти із місця ДТП, затримала патрульна поліція коло села Піддубці Луцького району.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельна ДТП у Луцьку: патрульні показали відео погоні й затримання винуватців. ВІДЕО

Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Довідково:

Згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні