Нардеп із Волині подолав 100 кілометрів без їжі та сну

2
3
Нардеп із Волині подолав 100 кілометрів без їжі та сну
Нардеп з Волині Ігор Гузь подолав 100 кілометрів без їжі та сну.

Загалом на подолання дистанції витратили 26 годин. Досвідом він поділився у Фейсбуці.

"Вважаю, що це - хороший досвід для будь-кого, хто має більш-менш непогану спортивну підготовку, бажання та силу волі. Особисто я до цього моменту долав не більше 50 кілометрів пішки. Наша група пройшла дистанцію, зокрема, і вночі при температурі -10 градусів. І це був фактор, який дещо ускладнював весь процес", - розповів він.

Ігор Гузь зазначив, що важливим в дорозі є одяг і взуття:

"Одяг та екіпіровка. Більшість мають проблеми з натертими ногами, але мені вдалося гарно підібрати взуття (дві пари) та термошкарпетки, тому ця болячка довготривалих походів оминула стороною. Відсутність їжі та сну глобально не впливали на моє самопочуття: а от мороз - так. Особливо в моменти, коли ти мусиш почекати тих, хто відстав, або на привалах. При -10 градусах м’язи, які до того розігрілися, миттєво стають «дубовими». І щоразу їх знову «розкочегарити» вдавалося через силу".

Додав він і про "допомогу" в дорозі:

"Більшість учасників користувалися туристичними палицями. У принципі, це полегшує долання маршруту, але я якось обійшовся без них, хоча і ніс їх всю дистанцію у наплічнику".

Розповів депутат про найважчий відрізок подорожі:

"Для мене критичним став 94 кілометр. Нашій групі, яка йшла попереду і рахувала свій маршрут за особистими трекерами, здалося, що до фінішу залишається всього 6 кілометрів і цей відрізок по трасі в напрямку станції метро «Бориспільська». Як з’ясувалося, в організаторів був давно узгоджений маршрут і нам напевне справедливо «намалювали» ще 12 кілометрів. Ось тут і здала психологія, організм вимкнувся і останні 5-6 кілометрів мої ноги нагадували дерев’яні колоди, а настрій та запал миттєво зникли. Можливо, це та сама історія, яку проходять марафонці на 40 кілометрів, або, можливо, просто так і мало бути.

За час походу скинув 2,5 кг. Два дні після походу не ходив, а шкандибав".

У коментарі Гузь додає:

"Проблема в тому, що фактично йшли групою. Спочатку 60 осіб, а після 50 км трохи більше як 30 учасників. Було багато розривів, позаяк підготовка у людей на різному рівні. Йшли 26 годин, хоча можна вкластися у 24".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебіл, другий Ківа!! В країні війна а воно дрочить, які кретини його вибрали
Відповісти
Теж не зрозумів,його депутатом обрали, щоб він рекорди для себе ставив чи займався прямими обов'язками?Здавай мандат і йди в Айронмен!Або фізруком!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні