У Луцьку посеред дня у дівчини невідомий вирвав гаманець: небайдужі спіймали злочинця

0
-2
У Луцьку посеред дня у дівчини невідомий вирвав гаманець: небайдужі спіймали злочинця
У Луцьку на дівчину напав невідомий та вихопив у неї з рук гаманець. Лучанці допоміг чоловік, який неподалік вигулював собаку. Але нападник почав тікати, доки його не затримала ще одна жінка.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Інцидент стався на проспекті Соборності. Дівчина поверталась додому, як раптом до неї підбіг невідомий чоловік і вихопив з рук гаманець.

Дівчина почала кричати про допомогу і побігла за зловмисником.

На щастя, неподалік вигулював собаку 17-річний юнак. Почувши крики, він негайно помчався за порушником, але той кинув у нього гаманцем і побіг далі. За парканом його спіймала інша жінка, яка також стала очевидицею дійства.

Усі четверо, потерпіла, зловмисник і двоє небайдужих громадян, кілька хвилин очікували приїзду екіпажу патрульних.

25-річний затриманий повідомив, що хотів «зняти пранк», тому й вирвав з рук гаманець. Врешті, мотиви та наслідки таких дій уже визначатиме слідчий. Саме йому після освідування передали чоловіка наші патрульні.

"До слова, в одного з учасників події, який, не вагаючись, побіг за хлопцем, сьогодні, 2 грудня – день народження!", – йдеться в повідомленні патрульних.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні