На Львівщині у квартирі знайшли мертвою 11-річну дівчинку

0
-2
На Львівщині у квартирі знайшли мертвою 11-річну дівчинку
Увечері 29 листопада, у селищі Розділ Миколаївського району на Львівщині, у ванній кімнаті будинку знайшли мертвою 11-річну дівчинку. Ймовірною причиною смерті називають отруєння чадним газом.

29 листопада о 20:05 надійшло повідомлення, що в селищі Розділ Миколаївського району на вул. Кравецькій у приміщенні ванної кімнати житлового будинку було виявлено тіло місцевої мешканки, 2008 року народження. Ймовірною причиною події є отруєння чадним газом, пише Вісник.К.

Будинок обладнаний газовою колонкою та газовим конвектором. Аварійна бригада «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газопостачання до будинку. «Під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявлено», – повідомляють у поліції.

За фактом слідчі Миколаївського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини та причини смерті дівчинки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні