Тиждень безпеки на автошляхах: що для цього зробили волинські дорожники

0
-4
Тиждень безпеки на автошляхах: що для цього зробили волинські дорожники
У період з 11 по 17 листопада 2019 року в Україні проходив другий етап П’ятого глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН. До участі у ньому долучились Служба автомобільних доріг у Волинській області та підрядні підприємства, які здійснюють експлуатаційне утримання автошляхів державного значення регіону.

У рамках цього заходу здійснили перевірку автомобільних доріг державного значення в межах розташування 70 навчальних закладів, шкіл і дитячих садків на їх відповідність схемам організації дорожнього руху, із них на 21 виявлено та усунено недоліки, повідомили в пресслужбі Служби автомобільних доріг області.

До належного санітарного стану приведено 32 зупинки громадського транспорту, 27 автопавільйонів та 49 елементів санітарного облаштування. Забезпечено відновлення 1,93 км дорожньої розмітки.

Усього цьогоріч для поліпшення стану безпеки руху автошляхами державного значення Волинської області встановили та замінили 845 дорожніх знаків, влаштовали та відремонтували 3500 м бар’єрного огородження, на існуючих лініях зовнішнього освітлення замінили на енергоефективніші 664 ліхтарі, нанесли 685 км дорожньої розмітки та поновили дорожню розмітку на 758 пішохідних переходах, ліквідували аварійну ямковість на дорожньому покритті загальною площею близько 200 тис. м2.

"Втім, безпека на автошляхах залежить не лише від їх технічного стану та облаштування, а й від поведінки всіх учасників дорожнього руху. Нехтування Правилами дорожнього руху губить не лише майно, а й людські життя, тож про це варто завжди пам’ятати", – наголошують в Службі автомобільних доріг області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні