Мешканці геріатричного пансіонату просять облаштувати зупинку

0
-1
Мешканці геріатричного пансіонату просять облаштувати зупинку
Мешканці Луцького геріатричного пансіонату, що на вулиці Теремнівській, 70, просять облаштувати зупинку поблизу закладу.

Про це пише газета "Волинь".

З відповідним листом до редакції від імені мешканців геріатричного пансіонату звернувся Олександр Бєлих .

"У соціальному закладі проживає 150 людей. Працює більш, як сто осіб обслуговуючого персоналу. Виходить ніби середньої чисельності село. До нас приїжджають гості – друзі, приятелі, знайомі, родичі. Нерідко бувають дітиЮ учні, студенти, представники організацій, працівники культури, віруючі різних релігійних конфесій, волонтери, представники гуманітарних і благодійних організацій.

Проблема – відсутність біля пансіонату офіційно визначеної зупинки з накриттям. Немає де заховатись від негоди, дощу, снігу, вітру. Найближча розташована досить далеко. А ми – люди з обмеженими фізичними можливостями. Більшість водіїв маршруток, виявляючи чуйність зупиняються біля пансіонату, тож зупинка визначилася сама по собі. Нею користується й місцеве населення, яке проживає поблизу. Просимо міську владу, щоб ця зупинка набула законності, і тут можна було сховатися в негоду", – йдеться в листі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні