Зупиняють котельню: в Луцьку без гарячої води буде лікарня, школа та багатоповерхівки

0
Зупиняють котельню: в Луцьку без гарячої води буде лікарня, школа та багатоповерхівки
Подачу теплоносія для потреб послуги з постачання гарячої води від котельні на просп. Відродження, 15б буде припинено на 4 дні.

Про це повідомляє «Луцьктепло».

Відтак, без гарячої води тимчасово залишаться споживачі котельні на просп. Відродження, 15б та спареної котельні на вул. Загородній, 3а. Це, зокрема, КЗ «Луцька міська клінічна лікарня», КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2», КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання», НВК №22 та 39 житлових будинків.

Причина зупинки – завершення робіт зі монтажу димососів та вентиляторів та монтаж насосного обладнання та запірної арматури підрядником по Контракту 3a «Модернізація Котелень - заміна пальників» та Контракту 3b «Модернізація котелень – заміна великих насосів».

Роботи виконуватимуться з 4 до 7 жовтня включно, після чого послугу буде відновлено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні