Волинян кличуть на фестиваль талановитих людей з особливими потребами

0
0
Волинян кличуть на фестиваль талановитих людей з особливими потребами
У Луцьку відбудеться п'ятий фестиваль талановитих людей з особливими потребами "Особлива людина - особливий талант".

Дійство буде проходити у Палаці культури міста 2 грудня о 15 годині.

Мета фестивалю – допомогти реалізувати свої творчі здібності дітям, котрим через їхній специфічний розвиток може бути складно досягти таких здобутків, як їхнім здоровим ровесникам.

"Вони теж прагнуть бути корисними, вони мають свій унікальний світогляд, навички, мрії, вони є щирими і талановитими", - кажуть організатори.

Як повідомив голова відділу ієромонах Ілля (Вишневський), фестиваль відкриється святковим концертом за участю дітей з особливими потребами.

"Це юнаки та дівчата з синдромом Дауна, а також діти представників ГО «Янголята», у чиїх сім’ях виховують малечу з аутизмом. Крім них, до концерту долучаться діти об’єднання Повір у себе, у котрому спільно працюють батьки дітей з психофізичними ускладненнями розвитку, та представники Волинського обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства Джерело життя", - говорить він.

До організації фестивалю долучаться представники Липлянської спеціалізованої школи інтернат та Маневицький інклюзивно-ресурсний центр.

Захід проходитиме з благословення керуючого Волинською єпархією архієпископа Нафанаїла.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні