В одеській лікарні прокоментували інцидент з камерами у гінекології

0
0
В одеській лікарні прокоментували інцидент з камерами у гінекології
Керівництво Одеського обласного онкологічного диспансеру заявляє, що незаконна відеозйомка гінекологічних УЗД, які розміщувалися на порнографічних сайтах, відбувалася на території, що здається в оренду.

Про це в соціальних мережах заявив головний лікар диспансеру Олег Лук'янчук, передає «УНІАН».

«Керівництво та співробітники Обласного онкологічного диспансеру повідомляють, що події, описані в Інтернет-виданнях і соціальних мережах, не мають ніякого відношення до співробітників диспансеру та його кабінетів. Те, про що повідомляють ЗМІ та соцмережі відбувалося на орендованій території», - заявив головлікар.

Він також стверджує, що лікар, який працював у кабінеті, в якому була встановлена відеокамера, не є співробітником диспансеру.

Лук'янчук стверджує, що керівництво медустанови не може контролювати роботу осіб, які працюють на орендованій території, оскільки це не передбачено законодавством. За його словами, онкодиспансер є власністю Одеської обласної ради і тому не може видворити орендаря, але буде вимагати розірвання договору-оренди.

Як акцентує Лук'янчук, медпрацівник (орендар), причетний до інциденту, порушив лікарську етику, завдав шкоди іміджу онкологічного диспансеру та ін.

«Керівництво диспансеру надасть всю адміністративну та правову допомогу органам досудового розслідування у встановленні істини у справі», - заявив головний лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні