12-річна дівчина різала власну собаку лезом та зняла це на відео

0
12-річна дівчина різала власну собаку лезом та зняла це на відео
На Одещині поліція встановила особу дівчини, яка жорстоко тортурувала свою собаку та фільмувала інцидент. Відомо, що тварина після знущань вижила, а неповнолітній загрожує позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"У найкоротший термін поліцейські встановили її особу та місце перебування. З’ясували, що над власною твариною на той час 12-річна дівчина познущалася два роки тому у Подільському районі, де проживає", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що на уривку відео видно, як дівчина вчиняє поранення тварині та нецензурно коментує свої жахливі дії. Порізи вона наносить гострим лезом. Також можна побачити, що це був не єдиний раз такого поводження з твариною, у собаки на носі уже є рани, які ще не загоїлись. Наразі відомо, що собака живий.

Яке покарання
Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Ця стаття передбачає серйозне покарання — від п'яти до восьми років позбавлення волі та конфіскацію тварини. Наразі здійснюється робота із дівчиною, спрямована на її корекцію та виховання. Правоохоронці намагаються з'ясувати мотиви та обставини цього жахливого вчинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні