Бив і намагався зґвалтувати: з'явилися моторошні подробиці вбивства 14-річної Дарини Дробот. ФОТО. ВІДЕО

0
-4
Бив і намагався зґвалтувати: з'явилися моторошні подробиці вбивства 14-річної Дарини Дробот. ФОТО. ВІДЕО
З'явилися подробиці вбивства 14-річної Дарини Дробот з Одещини.

Про це розповів у понеділок, 4 листопада, начальник регіонального главку Нацполіціі Олег Бех, передають "Факти".

Нагадаємо, тіло дитини знайшли у лісосмузі, в неділю, 3 листопада. За підозрою у скоєнні вбивства був затриманий 15-річний хлопець.



За словами Беха, під час прогулянки з друзями дівчинка відлучилася зі знайомим 15-річним юнаком. З середини суботнього дня вона не виходила на зв'язок, ввечері, після звернення матері, поліція почала її пошуки, а вранці 3 листопада до розшуку школярки підключили Національну гвардію.

"На виявленому напівоголеному тілі дівчини були численні ушкодження. Зокрема, множинні садини на голові, зламана під'язикова кістка ... Крім того, у потерпілої були зламані ребра, в легенях - велика кількість крові. Під час розтину встановлено, що причиною смерті стала механічна асфіксія - удушення", - сказав генерал поліції третього рангу.

Підозрюваного невдовзі знайшли біля будинку його знайомих. Зазначається, що при затриманні він перебував в стані наркотичного сп'яніння, тому протягом трьох-чотирьох годин не міг спілкуватися з правоохоронцями.

"Протверезівши, він під вагою незаперечних доказів зізнався у скоєному вбивстві. Зокрема, на одязі і взутті затриманого були запрані сліди крові", - зазначив Бех.

Як розказав 15-річний юнак, він запропонував неповнолітній вступити з ним у статевий зв'язок. Вона відмовилася, після чого він почав бити її по обличчю, потім (коли дівчинка впала) став добивати ногами. Потім він ще раз спробував зґвалтувати її, але не вийшло, після чого хлопець просто задушив школярку, яка вже не могла чинити опір.

Вбивця заволодів мобільним телефоном жертви і весь в крові пішов в гості до знайомих. Там розповів, що побився з невідомим, а телефон, мовляв, знайшов. Запропонував продати гаджет - його віднесли в ломбард. На виручені гроші купили наркотики.

За даними правоохоронців, затриманий - з неблагополучної сім'ї, перебував на обліку в поліції. Був записаний у ВПУ, але заняття практично не відвідував. Більш того, тільки протягом літа двічі притягувався за грабіж. За один з епізодів він засуджений, щоправда, відбувся умовним терміном.

Загибла - повна протилежність: позитивно характеризується за місцем навчання і проживання. У день вбивства мама відмовляла її від прогулянки з компанією, проте Дарина посварилася з нею і все ж пішла до знайомих.

Нагадаємо, подібний випадок звірства на Одещині трапився влітку. Тоді 22-річний хлопець зґвалтував і вбив 11-річну Дар'ю Лук'яненко. Тіло дитини знайшли у вигрібній ямі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні