Зламана щелепа і сліди удушення: що трапилося зі школяркою, тіло якої знайшли в лісі

0
3
Зламана щелепа і сліди удушення: що трапилося зі школяркою, тіло якої знайшли в лісі
Відомі подробиці вбивства неповнолітньої дівчинки на Одещині.

Про це інформує "УНН" з посиланням на правоохоронні органи.

Нагадаємо, на Одещині у лісосмузі, в неділю, 3 листопада, знайшли труп 14-річної дівчини, яка зникла напередодні. На пошуки дитини, які тривали усі ніч, був орієнтований весь особовий склад поліції.

Так, причиною смерті неповнолітньої, вбитої в Одесі, за попередньою інформацією, стала механічна асфіксія, яка наступила в результаті удушення.

На тілі загиблої 14-річної дівчини виявлені сліди удушення, а також у неї зламана щелепа.

За підозрою у скоєнні вбивства був затриманий 15-річний хлопець.

Як повідомляє "УНІАН", вбита 14-річна дівчинка і затриманий 15-річний підозрюваний, з яким жертву бачили в останній раз, навчались в одній школі.

Як виявилось, загинула учениця одеської школи №71. За словами заступника директора департаменту освіти і науки Одеської міської ради Оксани Скебало, загибла - з благополучної сім'ї.

"Дівчинка не перебувала на обліку, вона була адекватна. Ситуацію будуть вивчати - сьогодні фахівці виїдуть до школи, перевірять, яка робота проводилась психологом, проаналізують ситуацію в класі", - сказала Скебало.

Мер Одеси Геннадій Труханов, доручив усім профільним підрозділам міськради провести відповідні перевірки й продумати можливі превентивні заходи.

"Наскільки я розумію, цей 9-класник (затриманий учора) із цієї ж школи", - сказав Труханов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні