Електронний квиток: лучанин пропонує платити за проїзд банківською карткою

1
9
Електронний квиток: лучанин пропонує платити за проїзд банківською карткою
Лучанин Тарас Вакарчук вимагає надати можливість альтернативної оплати у громадському транспорті.

Відповідну петицію він зареєстрував 1 листопада на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«З введенням безготівкової оплати в громадському транспорті вимагаю надати можливість оплати проїзду не лише Citycard, а й альтернативу – банківську карту, в ідеалі ще і можливість оплати з додатку на телефоні!» – йдеться в тексті петиції.

Нагадаємо, начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що вже до 10 листопада в Луцьку планують запустити мобільний додаток безготівкового проїзду у громадському транспорті міста.

«Якщо буде встановлений цей мобільний додаток, то лучани зможуть за допомогою телефона і розрахуватися при проїзді без картки», – розповів головний транспортник Луцька.

Автор петиції Тарас Вакарчук зазначає, що всі лучани вже давно мають банківські картки.

«Нам не потрібно нікуди бігати, щоб її купити, поповнити, перевіряти баланс, також гості міста не будуть ходити пішки до «терміналів citycard», а відразу зможуть оплатити свій проїзд в транспорті», – йдеться в петиції.

«Не бачу жодної переваги в носінні ще однієї картки (citycard) за 35 грн та шукати пункти поповнення цієї ж карти», – пише Тарас Вакарчук.

«Ми ВЖЕ готові оплачувати проїзд в безготівковій формі – банківською картою з NFC. На сьогодні в нас є 3 пункти видачі карток, і в десятки більше банківських відділень, в яких за необхідності можна змінити банківську карту на новішу з NFC і в той же момент забути про термінали для поповнення citycard, яких зараз немає», – йдеться в петиції.

На 3 листопада під петицією вже зібрано 63 підписи. Для розгляду її Луцькою міською радою потрібно 300 підписів.

До кінця збору підписів залишилось 12 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а якщо я приїхав на один день у Луцьк що робити ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні