Лучани зможуть їздити у транспорті без електронного квитка

4
0
Лучани зможуть їздити у транспорті без електронного квитка
Розповіли, коли у Луцьку зможуть користуватися мобільним додатком для проїзду.

Про це начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів «Конкуренту».

Лучани та гості міста, встановивши мобільний додаток безготівкового проїзду у громадському транспорті міста, матимуть корисні функції, які допоможуть зручно пересуватися у маршрутках та тролейбусах.

«Додаток планують запустити вже до 10 листопада. Якщо буде встановлений цей мобільний додаток, то лучани зможуть за допомогою телефона і розрахуватися при проїзді без картки», – розповів головний транспортник Луцька.

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 листопада, в маршрутках № 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 26а, 32 з'явилися оголошення про те, що з 11 листопада вище згадані маршрути перестануть курсувати. До слова, також з 11 листопада у Луцьку планують запустити безготівковий розрахунок за проїзд у громадському транспорті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку завершують встановлювати валідатори в тролейбусах

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Електронний квиток: як їздитимуть у Луцьку пільговики з ОТГ та учасники АТО



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходить водій бере з роботи автобус йде бастувати і йому нічого за це не буде ? ))) В цих підприємств Забрати ліцензію і більше в транспортний бізнес не пускати.
Це не водії бастують, а наші .... які прививикли налічку в кишеньку ложити, а податки Хто буде платити? Напевно лохи. Виходить всі підприємства які платять податки лохи? Наші царьки платити не хочуть. Краще виженуть баранів хай бастують...
Відповісти
Нехочуть їздити -анюлювати ліцензії і нехай ідуть лісом!
Відповісти
А ви порахуйте,хто ,в кінцевому підсумку,виграє а головне скільки!!! від впровадження електронних квитків.Це астрономічні суми в кишеню вищепоставлених чиновників А ми звинувачуємо перевізників,вони лише нехочуть своєю працею збагатчувати кишені мужновладців,які використовують владу в першу чергу для свого блага.А валідатори,хороша нагода ''скосити бабло''
Відповісти
Молодці що розробили можливість розраховуватись додатком у телефоні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні