У Луцьку перестануть їздити більшість маршруток

13
19
У Луцьку перестануть їздити більшість маршруток
У Луцьку 14 маршрутів громадського транспорту 11 листопада припинять курсувати.

Відповідні оголошення розміщені у автобусах, пише Твій портал.

У заяві вказано, що припиняють роботу маршрути № 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 19, 22, 26а, 32.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку завершують встановлювати валідатори в тролейбусах

Перевізники стверджують, що до такого рішення вдалися нібито на виконання рішення виконкому Луцької міської ради щодо запровадження електронної картки для оплати проїзду.

Зауважимо, що в вказаному перевізниками рішенні йдеться про договір, який зобов'язує підприємців:

- укласти Ліцензійний договір на право використовувати програмно-апаратний комплекс, який забезпечує роботу засобів обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, у своїй господарській і комерційній діяльності з підприємством;

- укласти тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька;

- не допускати рух транспортних засобів на маршрутній мережі без відповідного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, а також з вимкненим таким обладнанням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Електронний квиток: як їздитимуть у Луцьку пільговики з ОТГ та учасники АТО



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це, Всі маршрутки,, Санрайз'', власники зрозуміли що всі прибутки які в тіні, вийдуть на зовні, завдяки електронним картками. Бояться і бастують.
Відповісти
Тепер вже водіям маршруток халява закінчиться,тому і "кіпішують".
Відповісти
Місто, будь ласка, хоч зараз не ведіться на це. ДЕПО, будьте напоготові, у Вас 11 днів, щоб підготуватись і надати тролейбуси у всіх можливих напрямках. Скільки маршрутники будуть диктувати свої умови??
Відповісти
Скоро окрім бізнесу Палиці і ко в луцьку нічого не буде. З нового року кассові апарати добють підприємців і або в найми або на заробітки. Головне що ви самі зробили себе разом...
Відповісти
Ну це вже повний триндець! Якщо раніше від залізничного вокзалу до центру міста можна було дістатися на двох маршрутах 2-ці і 4-ці, то тепер жодної, бо інші, у яких районний напрямок, їдуть по Набережній і відтепер в центр можна добратися тільки на тролейбусах, або пішки. Бо тролейбусів тіх не дочекаєшся, особливо 7-ку! Ото ж все для народу, панове, для народу!
Відповісти
З жд вокзалу ходить багато приміських автобусів, ви можете ними їхати. Також є варіант перейти міст та сісти біля там таму. В вирішення питання з "гривнею" потрібно, бо коли не зайдеш то постійно передайте, передайте, передайте ті гроші..і звичайно ж ми будуємо країну нову, і нам пора вже відвикати заробляти неофіційно. Пора вже виводити з тіні все.
Відповісти
Влада не може нічого створити, тільки поділити.
Так що очікуємо, що буде ще гірше :(
Відповісти
Звісно маршрутніки проти....Це ж такому бізнесу ОБЛОМ! Живі гроші припинять липнути до рук та кишень!
Відповісти
Чудово! Повітря стане трохи чистіше!
Відповісти
У цьому матеріалі сутність проблеми перекинута з ніг на голову. Справа у тім, що коли перевізники брали участь у тендерах на обслуговування маршрутів, коли отримували договори на їх обслуговування ( від замовника перевезень Луцької МР), мови про встановлення обладнання не йшлося. Тепер, коли міська влада хоче зламати цей бізнес через коліно, запропонувавши перевізникам кабальні умови, і зіткнувшись з їх супротивному, в односторонньому порядку розірвала договори на перевезення із ними. Те , що тисячі містян не достанеться на навчання та роботу їх не хвилює, відкат отримано. А тепер усю відповідальність давайте перекладемо на "здирників-перевізників"! Думайте виборці....
Відповісти
Виборці не думають :(
Крім того, до справи підключились інтернет-боти, котрі поливають лайном перевізників.
Відповісти
Правильно роблять.
Чому вони мають ділитися прибутками з владою.
Тим більше, що ця Е-комерція незабаром відіб'ється на наших карманах.
Відповісти
Який наху квиток?/
Ваші податки підуть коломойському а не куму в карман..
З кумом би поїли на них а так соснете, сервіс ніхто піднімати не буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні