Чоловіка помістили в психлікарню через 47 тисяч хибних дзвінків на 103

0
2
Чоловіка помістили в психлікарню через 47 тисяч хибних дзвінків на 103
Телефонного хулігана, який здійснив майже 47 тисяч безпідставних дзвінків на номер “103”, поміщено до психіатричної лікарні.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Донецької області.

“Встановлено, що у період часу з 1 жовтня 2018 року по 12 лютого 2019 року, упродовж 104 днів, 30-річний мешканець Краматорська, до якого у лютому 2015 року застосовано судом примусові заходи медхарактеру за крадіжку та легке тілесне ушкодження, здійснив зі свого мобільного телефону 46 968 дзвінків на номер “103”, — йдеться в повідомленні.

Протягом кожної доби зловмисник дзвонив до “швидкої допомоги” від 100 до 1000 разів, при цьому не тільки відволікаючи фельдшерів від професійної діяльності, але й висловлюючи на їхню адресу грубі цинічні образи. 25 січня 2019 р. чоловік зателефонував на “103” 1618 разів.

“Ураховуючи те, що вказана особа вчинила суспільно небезпечне діяння, будучи неосудною внаслідок наявного, підтвердженого висновками судово-психіатричної експертизи, психічного захворювання, прокуратура звернулась до суду з клопотанням про застосування до неї примусових заходів медичного характеру. За ухвалою суду, чоловіка госпіталізовано до психіатричного закладу зі звичайним наглядом”, — йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні