У Луцьку хочуть змінити план території житлового кварталу, щоб збудувати торгово-офісні приміщення

2
-6
У Луцьку хочуть змінити план території житлового кварталу, щоб збудувати торгово-офісні приміщення
У Луцьку планують відкоригувати детальний план території житлового кварталу в межах вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса, аби на місці житлового будинку будувати торгово-офісні приміщення.

Про це йшлося 28 жовтня під час засідання посітйної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру, повідомляє ІА "Волинські новини".

Так, на розгляд членів комісії було винесене питання про надання дозволу на коригування проєкту детального плану території житлового кварталу в межах вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса у місті Луцьку.

В пояснювальній записці до проєкту рішення вказано, що в міську раду звернувся громадянин Шаварський О.А. з проханням внести зміни до детального плану території житлового кварталу в межах вказаних вище вулиць у зв’язку зі зміною планувальних рішень будівництва об’єктів в даному мікрорайоні.

Зокрема, попереднім планом передбачалося зведення низки житлових будинків. Наразі один будинок здали в експлуатацію, інший будується. Поряд з ним є ділянка у приватній власності, на якій розміщений приватний будинок. На місці приватного будинку хочуть побудувати торгово-офісні приміщення, тому потрібно відкоригувати детальний план території.

Відтак, члени комісії рекомендували підтримати це питання на сесійному засіданні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В такому закапелку як Львівська офіси потрібні як діра в мості!
Відповісти
А щоб вас викрутило з отими офісами!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні