У Луцьку побільшало інспекторів з паркування

4
-3
У Луцьку побільшало інспекторів з паркування
У Луцьку почали працювати ще два інспектори з паркування – Салівончик Олександр та Жигалюк Олександр, які ловитимуть і штрафуватимуть водіїв-порушників на вулицях міста.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

Після проходження навчання та здобуття спеціальних навиків для вказаної роботи, нові інспектори відтепер здійснюватимуть контроль за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів у місті Луцьку та виноситимуть на порушників постанови у справах про адміністративні правопорушення.

Інспектори укомплектовані сертифікованими планшетами, портативними принтерами для друку повідомлень та постанов, лазерними світловіддалемірами, нагрудним камерами та POS-терміналами, за допомогою яких можна відразу оплатити стягнення, завдяки чому інспектори з паркування зможуть охоплювати не лише центральні, а й інші вулиці та райони міста.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Представники департаменту муніципальної варти не повернули гроші лучанці, яка стверджує, що заплатила більшу суму штрафу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже є непоодинокі випатки відкуплення від штрафу. Всі хочуть їсти.
Відповісти
Два дебіла ето сіла.
Відповісти
не порушуй, і проблем не буде
Відповісти
Нехай пройдуться в робочі дні від Променя до стадіону і далі до п'ятої школи,там стільки машин на тротуарі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні