Смітник розлякує туристів: в Старому Луцьку просять навести лад

0
1
Смітник розлякує туристів: в Старому Луцьку просять навести лад
У Луцьку просять перемістити смітник на вулиці Лютеранська, що в Старому місті поблизу Будинку скульптора Голованя, у інше місце.

Відповідну петицію зареєстрував 11 жовтня Артем Коновальчук.

Автор пояснює: будинок скульптора Голованя розташований на кінці вулиці Лютеранської (Старе Місто). Туристичне місце, до якого з’їзджаються туристи з усього світу, також з усієї України. Маршрут до цього місця пролягає від Кірхи(Євангелійська церква) вулицею Караїмська.

"На початку вулиці Лютеранській утворився смітник, який своїм виглядом і подекуди смородом не тільки розлякує туристів, а й псує вулицю, яка кілька років тому була реставрована. За цим мала б слідкувати якась комісія, яка має слідкувати за такими питаннями. В першу чергу, це інфраструктура міста в другу чергу, це туристи які можливо більше ніколи не приїдуть до нашого міста".

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні