Опалювати житло в Луцьку наразі не будуть

0
-6
Опалювати житло в Луцьку наразі не будуть
Перший заступник міського голови Григорій Недопад пояснив, чому житло в Луцьку наразі опалювати не будуть.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Зазвичай опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура опускається нижче 8 градусів протягом трьох діб. Станом на сьогодні ми вже маємо такий показник у Луцьку – середня добова температура за останніх три доби становить менше шести градусів. Але незабаром синоптики прогнозують потепління – орієнтовно за два дні температура стрімко зросте. Тому було прийнято рішення почати подачу теплоносія вже сьогодні лише у лікувальні заклади міста, будинок маляти та пологовий будинок, у відповідь на звернення керівників", – йдеться у повідомленні.

Зі слів посадовця, вмикати опалення у житлових кварталах перед потеплінням недоцільно. Адже опалення квартир при різкому потеплінні дасть значно гірший ефект для самопочуття людей, ніж пониження температури.

Як зазначив виконувач обов’язків керівника ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський, наразі підприємство готове до початку опалювального сезону. У дев’яти котельнях підготовчі роботи перебувають на стадії завершення. А отже теплом Луцьк буде забезпечено одразу після відповідного розпорядження.

"Традиційно, частина лучан хочуть, щоб тепло увімкнули вже, однак інші мешканці міста, зацікавлені в економії на опаленні, звертаються із проханнями не поспішати з початком опалювального сезону", – зазначив Григорій Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні