На трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» зіткнулись дві вантажівки: постраждало троє осіб

0
4
На трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» зіткнулись дві вантажівки: постраждало троє осіб
Поліцейські встановлюють обставини автопригоди за участю двох вантажівок у Рівненському районі.

Аварія сталась 4 жовтня о 23:34 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» неподалік села Ставки на Рівненщині. Автомобіль «MAN» із напівпричепом під керуванням 67-річного жителя Житомирщини допустив наїзд на вантажний автомобіль «Renault Premium», який був припаркований на узбіччі та частково — на проїзній частині, повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини.

Унаслідок зіткнення постраждали троє осіб, які перебували біля зупиненого транспортного засобу. 21-річного жителя села Городок Рівненського району після надання медичної допомоги відпустили, а двох інших — 35-річного рівнянина та 31-річного жителя Великого Олексина — госпіталізували. Жителя обласного центру доставили до лікарні із політравмою, а жителя Рівненського району із відкритим переломом гомілки.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України. Поліцейські з’ясовують обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні