У Луцьку затримали хлопця з амфетаміном

0
4
У Луцьку затримали хлопця з амфетаміном
У Луцьку гвардійці затримали молодика з амфетаміном.

Трапилося це у п'ятницю, 4 жовтня, близько 19:40 на вулиці Ветеранів, повідомляє пресслужба військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Під час обходу прилеглих територій в дворі будинку увагу гвардійців привернув молодик, який, побачивши військовий наряд, різко змінив напрямок руху. Зупинивши чоловіка, гвардійці запитали, куди той рухається і з якою метою перебуває на даній території. Однак він плутався в словах і не міг чітко відповісти на запитання.

Гвардійці вирішили провести поверхневий огляд, в ході якого у 21-річного затриманого виявили три поліетиленових пакета з порошкоподібною речовиною білого та світло-зеленого кольору, ззовні схожою на амфетамін. Аналогічна речовина була знайдена також у паперовому згорткові. Загалом у затриманого вилучили та направили на дослідження близько 8 грамів амфетаміну.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні