--> В Луцьку викрили наркодилера: знайшли амфетаміну на пів мільйона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку викрили наркодилера: знайшли амфетаміну на пів мільйона

1
В Луцьку викрили наркодилера: знайшли амфетаміну на пів мільйона
Мешканець Луцька у підвалі дачного будинку обладнав нарколабораторію. Чоловік збував «товар» гуртовими партіями з «рук у руки» за готівку, а його щомісячний прибуток від такої діяльності перевищував 200 тисяч гривень. Нині за таку діяльність наркодилеру загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині.

Встановлено, що 40-річний лучанин у прихованій частині підвалу дачного будинку облаштував потужну нарколабораторію. Досконало володіючи знаннями синтезу хімічних речовин, він налагодив повний цикл виготовлення амфетаміну. Для цього чоловік закупив через Інтернет всі необхідні реагенти та обладнання.

За наявною інформацією, щомісяця наркодилер виготовляв близько 3 кг амфетаміну, який збував виключно гуртовими партіями серед довіреного кола осіб під час особистих зустрічей за готівку. Отримував понад 200 тисяч гривень прибутку.

Правоохоронці провели обшук за місцем розташування нарколабораторії, де вилучили ілограм амфетаміну на завершальному етапі синтезу, 3 кг фенілнітропропену, різні прекурсори та реагенти, індикатори кислот, а також лабораторне обладнання. Крім того, вилучили зброю та набої.

Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить пів мільйона гривень.

Всі речові докази скеровано на проведення відповідних експертних досліджень до Волинського науково-дослідний експертно-криміналістичного центра МВС України.



Лучанину загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вісім років? Там - від восьми і до 12...треба як в "цивілізованих країнах", там - до 30 років, чомуб і ні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні