ОТГ на Волині витратить понад мільйон на Інтернет

0
2
ОТГ на Волині витратить понад мільйон на Інтернет
До 1,1 мільйона гривень планують витратити на послуги з підключення та доступу до інтернету закладів загальної середньої освіти у Рівненській ОТГ.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Надавача послуг визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає відділ освіти Рівненської сільської ради Любомльського району. Тендерні пропозиції приймають до 17 жовтня, розпочнуть аукціон 18 жовтня. Джерело фінансування закупівлі: кошти цільової субвенції з Державного бюджету. Термін надання послуг – до 27 грудня.

Як передбачає тендерна документація, йдеться про прокладання оптичної мережі або модернізація існуючого каналу зв'язку у кабінетах інформатики. Місце підключення повинне забезпечувати можливість фізичного підключення мережевої карти персонального комп’ютера до локальної комп’ютерної мережі; на кожному місці підключення передбачається наявність одного телекомунікаційного роз’єму RJ45 кат.5е для підключення одного персонального комп’ютера до локальної мережі. Також передбачили встановлення та налаштування мережевого обладнання. Йдеться про маршрутизатори, комутатори, точки доступу Wi-Fi зі швидкістю300 Мбіт/с, конектори, мережеві фільтри тощо.

Так, по п’ять точок Wi-Fi встановлять у Рівненському та Гущанському ліцеях Рівненської сільської ради, по чотири точки – у Забузькому та Полапівському ліцеях, по дві точки – у Столинсько-Смолярській та Гороховищанській гімназіях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні