У Луцьку за добу – 13 аварій. ФОТО

1
-12
У Луцьку за добу – 13 аварій. ФОТО
У Луцьку за добу трапилось 13 дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Так, 10 аварій спричинили громадяни у четвер, 3 жовтня, в обласному центрі. Ще 3 аварії сталось в ніч на п'ятницю, 4 жовтня.

Нагадаємо, зранку 3 жовтня, на проспекті Перемоги в Луцьку зіткнулися 4 автомобілі. Через ДТП у заторах застрягли десятки автомобілів. Близько 14:15 на вулиці Шопена автомобіль швидкої допомоги протаранив позашляховик. Вже після 18 години на проспекті Перемоги – чергова аварія. Там зіткнулись маршрутка і легковик "Опель". Через ДТП на проспекті Перемоги знову утворився затор з тролейбусів та авто. Близько 19 години автомобіль марки "Пежо" на "зебрі" збив 21-річну дівчину. Окрім того, зранку того ж дня трапилася ДТП на вулиці Дубнівській.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку на "зебрі" авто збило дівчину: подробиці ДТП

"Ви запитуєте в коментарях про причини? Вони – очевидні: нехтування правилами дорожнього руху. Сьогодні на дорогах – туман, опадів не передбачається. Але для тих, для кого ПДР – лише книжечка і набір речень, яких вони, можливо, навіть не читали, туман також може стати причиною ДТП", – йдеться у дописі.

"На жаль, патрулів може не бути саме там, де здійснюється порушення в даний момент. Але, повірте, що ми постійно в режимі цілодобового патрулювання притягуємо недоброчесних водіїв до заслуженої адміністративної відповідальності. Учора вдень оформили 19 постанов за порушення ПДР та 6 протоколів, цієї ночі – 25 постанов", – пишуть патрульні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо в головах "туман" ,то це вже діагноз!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні