У маршрутках і тролейбусах Луцька встановлять відеоспостереження

1
0
У маршрутках і тролейбусах Луцька встановлять відеоспостереження
Після впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах і тролейбусах встановлять GPS та відеоспостереження.

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконавчого комітету у четвер, 26 вересня, пише ІА «Волинські новини».

Згідно із вищезгаданим нормативно-правовим актом, в десятиденний термін з моменту укладення договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, перевізник зобов’язується встановити в тролейбусах та автобусах містаобладнання автоматизовану систему обліку оплати проїзду системи GPS-моніторингу громадського транспорту, систему автоматичного сповіщення пасажирів та систему відеоспостереження.

Окрім цього, перевізник не має права передавати виконання рейсів на маршруті іншому перевізнику, а перевезення пасажирів виконує рухомим складом, який відповідає вимогам документів, що регламентують виконання пасажирських перевезень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
GPS на маршрутках давно встановлено,от тільки недобросовісні водії його вимикають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні