На Волині помер знаний лікар-травматолог

4
9
На Волині помер знаний лікар-травматолог
Після нетривалої важкої хвороби перестало битися серце завідувача відділення ортопедії, травматології та артрології Волинської обласної клінічної лікарні Михайла Аршуліка.

Йому було 57 років. Помер лікар у четвер, 26 вересня, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

Зауважимо, що Михайло Аполлонович очолював відділення понад два десятиліття. Саме він започаткував ендопротезування на Волині та здійснив перші вдалі унікальні операції в Західній Україні. За його плечима – величезна кількість операцій із заміни штучних суглобів та тисячі вдячних пацієнтів.

Колектив травматологічного та ортепедичного відділення Волинської обласної клінічної лікарні щиро сумує з приводу цієї важкої втрати та висловлює співчуття рідним та близьким Михайла Аполлоновича.

Прощання із померлим лікарем відбуватиметься сьогодні, 26 вересня, з 19.00 та завтра, 27 вересня, на 11.00 у Будинку панахиди (преспект Василя Мойсея).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людина з великої букви. Хай спочиває з миром.
Відповісти
Дуже шкода .Спочивай Нехай земля буде пухом .Усім родичам =триматися .Прекрасна була людина і лікар
Відповісти
дуже шкода .Прекрасний був лікарі людина
Відповісти
Прекрасний був лікар
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні