У Луцьку вночі спіймали палія сухостою. ФОТО

0
3
У Луцьку вночі спіймали палія сухостою. ФОТО
У Луцьку вночі чоловік спалював суху рослинність.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у фейсбуці.

"Нічного палія виявили інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на вулиці Тополева, 29, котрий вирішив позбутися від сухої рослинності та гілля підпаливши останнє ввечері, коли сусіди не бачать і байдуже, що від диму навкруги не було чим дихати", – йдеться у повідомленні.

З порушником провели профілактичну бесіду про шкідливість та заборону спалювання бур’янів, гілля чи сухої трави, після чого склали на нього адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Шановні лучани, в разі виявлення випадків спалювання гілля, трави чи картоплиння, телефонуйте на телефон "гарячої лінії" групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за номером 067-0000-679", – пишуть муніципали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні