У Луцьку у водія виявили «арсенал» з наркотиками

0
4
У Луцьку у водія виявили «арсенал» з наркотиками
У Луцьку на вулиці Щусєва, в ніч на 11 вересня, за порушення ПДР патрульні зупинили Volkswagen Golf. У водія одразу помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак той відмовився від перевірки, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

У патрульних виникла підозра, що наркотичні засоби можуть знаходитись в салоні автомобіля, тому для більш ретельної перевірки викликали слідчо-оперативну групу.

У сумці на передньому сидінні поліцейські знайшли пристрій для куріння наркотичних засобів, десятки фасувальних пакетиків, банківські картки з залишками порошкоподібної речовини на них.

На задньому сидінні, в рюкзаку, були пристрої для куріння, пакетики з порошкоподібною речовиною білого й рожевого кольору. У багажнику знайшли 3 банки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, схожою на наркотичну. У двох мобільних телефонах була інформація щодо можливого продажу наркотичних речовин.

Усе це вилучили слідчі для подальшої експертизи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні